-
-
-
 

Merry tattooed xmas everyone...
Are you ready for 2010?



Σε όσους δεν έκαναν tattoo φέτος, εύχομαι να τους καεί το δέντρο,η Εφη Θώδη να τους πει τα κάλαντα στ αγγλικά, ο Αι Βασίλης να σφηνώσει στο τζάκι τους και να τους κάνει ποδαρικό ο Μητσοτάκης.
Kisses


KΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :P

Αφαίρεση tattoo

Πώς αφαιρείται το τατουάζ; Η Δερμοαπόξεση (Dermabrasion) γίνεται με την τεχνική του ταυτόχρονου ψεκασμού του τατουάζ με ένα ειδικό ψυκτικό σπρέι το οποίο παγώνει το δέρμα και προκαλεί την αναισθητοποίησή του και της χρήσης ενός ειδικού περιστροφικού ιατρικού εργαλείου το οποίο αφαιρεί τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος οι οποίες έχουν ¨εμποτιστεί¨ με τις χρωστικές του τατουάζ. Η όλη επέμβαση δεν πονά καθόλου και διαρκεί από 10-20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ. Επίσης δεν χρησιμοποιούνται ούτε ενέσεις αλλά ούτε και τοπική αναισθησία παρά μόνο το ψυκτικό σπρέι που μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιείται στις αθλητικές κακώσεις. Το τατουάζ αρχίζει και ¨ξεθωριάζει¨ από την πρώτη κιόλας ημέρα και φεύγει σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες. Τις επόμενες 2 ημέρες κάνουμε αλλαγές χρησιμοποιώντας ένα ειδικό διάλυμα σαν μελάνι το οποίο προσροφά το εναπομείναν χρώμα.
Τα
Λέιζερ (Laser) εκπέμπουν δέσμη φωτός διαφορετικού μήκους κύματος ανάλογα με τον τύπο τους και μπορούν να ¨απορροφήσουν¨ συγκεκριμένα χρώματα. Το κακό είναι ότι για ένα τατουάζ μπορεί να χρειαστούν 2 ή 3 διαφορετικά Λέιζερ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τατουάζ συνήθως αποτελείται από πολλά χρώματα.

Dr.Karalexis Apostolos
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Στρατιωτικός Ιατρός-Επιμελητής Ν.Ν.Α.
Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική & Αφροδισιολογία


Aυτά τα ολίγα για όσους αναρωτιόνται τι θα γίνει α) Αν μετανοιώσουν για ένα tattoo αργότερα και
β)Για όσους εν έτη 2009 φοράνε άθλια ερασιτεχνικά tattoo με αυτοσχέδια μοτέρ του προηγούμενου αιώνα!
Στη δε α) περίπτωση -αν ακόμα δεν έχετε tattoo και σκέφτεστε έτσι- απλά μην το κάνετε!
και στη β) περίπτωση υπάρχει και η επιλογή του cover up, διαφορετικά ας προσέχατε!

Black light tattoo is the hottest trend in tattoo art.
Blacklight reactive ink is a great way to have a tattoo that no one can see but under the blacklight or to add a little something special to trip out your friends.
Really how safe is a blacklight tattoo?
Given its extensive testing for FDA approval, with absolutely no adverse reactions to it in over ten years, it is all in the proof, this ink is most likely the safest ink on the market.
Here is the bottom line: from Crazychameleonbodyartsupply.com
- It contains NO phosphors
- It is NOT radio active
- It DOES NOT contain EverGlow
- It does NOT cause cancer
- It has been tested and used with NO adverse reaction in humans for over 10 years.
Αυτά για το εξωτερικό!

Στην Αθήνα, δεν έχω βρει ακόμα καλλιτέχνη που να ασχολείται με αυτό! Γνωρίζω τον τρόπο χτυπήματος ενός τέτοιου tattoo, αλλά (άσχετα με τα όσα λέγονται) δεν γνωρίζω ακόμα αν υπάρχουν παρενέργειες! Επίσης, κάτι που ίσως δεν ξέρετε, είναι, ότι στο φως της ημέρας, το σημάδι από ένα τέτοιο tattoo είναι ορατό...


...γι αυτό το λόγο, προτείνω να κάνετε μόνο το outline κ όχι γεμίσματα!

Μια καλή ιδέα -για όσους θέλουν να δοκιμάσουν- είναι να χτυπήσουν με blacklight ink το περίγραμμα ενός tattoo που έχουν ήδη.

Νέα μόδα; Μπορεί!


Spock-style ears

Ο Δρ Lajos Nagy υποστηρίζει ότι η τεχνική του, στην αισθητική χειρουργική, δλδ το στυλ Spock των αυτιών μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ακοή.Ένας από τους λόγους, μας λέει, είναι ότι τα κομμένα αυτιά, στρέφουν προς τους ήχους με έναν καλύτερο τρόπο. (Στην περίπτωση των ζώων, συμπληρώνεται από το γεγονός ότι μπορούν να προσανατολιστούν προς την πηγή ήχων χωρίς στροφή των κεφαλιών τους, με την κίνηση μόνο των αυτιών τους.) Ενας δεύτερος λόγος είναι η υπέροχη εμπειρία που αποχτά κάποιος, όταν ακούει μουσική!Γι αυτό πολλοί fun ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής, έχουν επιλέξει αυτό το στυλ στ' αυτιά τους!
Ευτυχώς προς το παρόν, αυτό συμβαίνει μόνο στη N.Y. Σίγουρα δεν είναι τέχνη.... Aπλώς το διάβασα και ήθελα να το δείτε!


Τώρα αν ρωτήσετε τι γνώμη μου....Τι να πω; Χίλιες φορές tattoo...

Σας παρουσιάζω τους δέκα άντρες που κερδίζουν ακόμα περισσότερους πόντους στη σεξουαλικότητα τους με τα τατουάζ που διακοσμούν τα -υπέροχα- κορμιά τους.

Eros Ramazzotti

David Beckham

Vin Diesel

Justin Timberlake

Orlando Bloom
(Δεν βρήκα φωτογραφία με τα tattoo του αλλά Orlando είναι αυτός!
Δεν γινόταν να μην τον προσθέσω στη λίστα!)


Marco Borriello
(Eνας καλός λόγος για να παρακολουθήσετε μπάλα, μιας και παίζει στη Milan)


Johnny Depp

Robbie Williams

Kolin Farel

Richard Grieco

Δεν θέλω αηδίες! Και οι δέκα είναι υπέροχοι!
Δεν πιστεύω οι γυναίκες να χουν παράπονο μετά απ αυτό ;)

Το περιοδικό ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις πέντε γυναίκες που κερδίζουν ακόμα περισσότερους πόντους στη σεξουαλικότητα τους με τα τατουάζ που διακοσμούν τα -υπέροχα- κορμιά τους.

5. Άσια Αρτζέντο

Αριθμοί κι ένας αλλιώτικος άγγελος που καταλήγει στα… απόκρυφα σημεία της. Η Ιταλίδα Άσια Αρτζέντο διακοσμεί το κορμί της και σε προκαλεί να ακολουθήσεις τον άγγελο στον… παράδεισο.4. Πάμελα Άντερσον

Η ίδια η Πάμελα κοσμεί πολλά σώματα με τη δική της φιγούρα –κυρίως ως Barbwire- αλλά κι εκείνη έχει τα δικά της. Το αγκαθωτό στεφάνι που τυλίγεται γύρω από το αριστερό της χέρι δεν το λες και πρωτότυπο αλλά Πάμελα είναι αυτή ας κάνει ό,τι θέλει.
3. Άνα Μπεατρίς Μπάρος

Η Βραζιλιάνα είναι το εναλλακτικό super model με αδυναμία στα τατουάζ. Παρόλα αυτά δε χάνει ποτέ δουλειές λόγω των σχεδίων στο σώμα της και ο λόγος είναι μάλλον εμφανής. Άσε που ένα tattoo βρίσκεται σε ένα από τα πιο σέξι σημεία στο γυναικείο σώμα. Αρκετά είπαμε…
2. Αντζελίνα Τζολί

Η γυναίκα που επανέφερε τα τατουάζ στο επίκεντρο ως έναν άλλο ορισμό του «σέξι». Η κυρία Πιτ έχει 13 «ζωγραφιές» να στολίζουν το σώμα της και δε φαίνεται αποφασισμένη να σταματήσει. Ένα τατουάζ ακόμα για την Αντζελίνα, παρακαλούμε πολύ.
1. Μέγκαν Φοξ

Να ζητήσουμε συγνώμη από την προηγούμενη, αλλά από τότε που θαυμάσαμε την Μέγκαν Φοξ στο Transformers δε μπορούμε παρά να της δώσουμε τον τίτλο της πιο σέξι celebrity με αδυναμία στα τατουάζ. Η Αντζελίνα είναι πολυάσχολη με τα παιδιά της και συγχρόνως σώζει τον πλανήτη, ενώ η Μέγκαν έχει μάτια μόνο για εμάς. Κι εμείς για εκείνη…

Δεν μπορώ να πω,ωραιότατη η επιλογή του MEN.
Ομως εξίσου όμορφες και σέξι βρίσκω και τις παρακάτω!






Αν εξαιρέσουμε τα δύο δυνατά χαρτιά του MEN που είναι η Megan κ η Angelina θεωρώ ότι και η δική μου επιλογή είναι εξίσου καλή! Δεν ξέρω αν οι άντρες της παρέας έχουν αντίθετη άποψη! Τι λέτε; Κάνουμε ένα crash test;
Και για να μην αδικήσω και τις γυναίκες της παρέας, προσεχώς θα αναρτήσω και φωτό με γνωστούς άντρες (με tattoo) που θεωρώ sexy. Ως τότε...
ΥΠΟΜΟΝΗ

Σκορπιός

Επιτέλους...

...ο σκορπιός μου είναι έτοιμος!

Deeper shade

Deeper shade:
Η επιστήμη της δερματοστιξίας σε διαφορετικούς τόνους.
Οι άνθρωποι με σκούρο δέρμα έχουν περιορισμένες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων λόγω της σκούρας απόχρωσης του δέρματος τους.

Οι δημιουργοί και οι πελάτες τους πρέπει να συμβιβαστούν λόγω του ασυμβίβαστου μερικών χρωμάτων και των τόνων τους.

Για να καταλάβουμε γιατί ορισμένα χρώματα είναι ασύμβατα με σκούρα δέρματα, πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τους μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος. Στο tattoo δουλεύονται μόνο τα δύο πρώτα επίπεδα του δέρματος που ονομάζονται επιδερμίδα και δέρμα.

Η επιδερμίδα είναι βασικά φτιαγμένη από κύτταρα μελανίνης και κερατίνης.Αυτά τα κύτταρα παράγουν την πρωτείνη που δίνει στην επιδερμίδα προστατευτική ιδιότητα.
Αναπαρ'αγονται κάθε 35-45 ημέρες και σταδιακά συμπυκνώνονται και απορρίπτονται από το δέρμα σαν νεκρά κύτταρα.

Τα μελανοκύτταρα παράγουν μελανίνη, την ουσία που δίνει στο δέρμα το χρώμα του.
Οταν παράγεται μελανίνη απορροφάται από τα κύτταρα της κερατίνης με σκοπό την προστασία του δέρματος των ανθρώπων.Η διαφορά στην ποσότητα της μελανίνης μας δίνει τους διαφορετικούς τύπους δέρματος των ανθρώπων.

Εχοντας αυτά υπόψιν προχωρούμε στο δέρμα.
Αυτός ο ιστός είναι κάτω από την επιδερμίδα και εμπεριέχει όλα τα νεύρα, τις ρίζες των τριχών και τα αιμοφόρα αγγεία.Οταν κάποιος κάνει tattoo οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα πιέζοντας και αποθηκεύοντας μελάνι στο δέρμα μόνιμα.
Γι αυτό αν και τα κύτταρα της επιδερμίδας συνεχώς ανανεώνονται τα tattoo παραμένουν.
Το δέρμα είναι ημιδιαφανές και γι αυτό τα χρώματα φαίνονται κάτω από τα επίπεδα της επιδερμίδας.Αν το δέρμα έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης τότε είναι λιγότερο διαφανές και έτσι επιτρέπει σε λιγότερα χρώματα να φαίνονται.

Δεν νομίζω πως σας είπα κάτι που δεν γνωρίζετε! Προσπάθησα όμως να σας εξηγήσω με επιστημονικό τρόπο, γιατί τα χρώματα είναι μουντά σε ανθρώπους με σκούρο δέρμα, αν και το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση διαφέρει! Το δέρμα είναι μοναδικό και ότι είναι καλό για κάποιους τύπους δέρματος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε άλλους.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να βρείτε έναν δημιουργό, που να έχει τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται, για να καταλάβει την πρόκληση του να δουλεύει σε βαθύτερους τόνους δέρματος! Δεν υπάρχουν πολλοί.....

Moon-sun

Σκορπιός


O Σκορπιός αντιπροσωπεύει την προσπάθεια και την αντίσταση, τη δυναμική αλλαγή, και μερικές φορές επίσης την αντοχή και το θρίαμβο της ζωής.

However, our modern western tradition of seeing a scorpion in the night sky as a constellation built around Antares comes from the ancient Greeks and their myths of Orion. Big and handsome, according to one version, and the son of the god Poseidon, Orion was a skilled hunter. When he journeyed to Crete and joined up with the goddess Artemis, the ultimate maiden of the hunt, and her mother Leto, their combined hunting prowess threatened to wipe out all the animals on earth. It was thus left to Gaia, the earth goddess, to stop them. She sent a giant scorpion to kill Orion and it eventually did just that, stinging him as he tried to escape.
πηγή: tattoosymbol.com

Υ.γ.Ο συγκεκριμένος Σκορπιός είναι το νέο μου tattoo! To φοράω στον καρπό μου.Είναι cover up και δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Με ένα τατουάζ...


...δίνουμε όρκο πίστης στο σώμα μας ή ένα εύσημο στις μόδες του καιρού; Με ένα τατουάζ κεντάμε τη νεκρή φύση μιας μνήμης ζωντανής ή βυθιζόμαστε στην τρέλα ενός γλυκού πόνου;

Οι αρχαϊκοί Πολυνήσιοι θα υιοθετούσαν φαντάζομαι με ευχαρίστηση δικές μας θεολογικές διατυπώσεις, για την απόδοση του νοήματος που έχει γι' αυτούς ο δικός τους όρος «ΤΑ-ΑΤΟΥΑΖ». Εννοούν την αποτύπωση της θεϊκής ψυχής στο γήινο σώμα, τη στίξη του πνεύματος στο κορμί, το ίχνος του υπερφυσικού ως προστασία από τους κακούς δαίμονες, το «σημείο» της θείας πρόνοιας, το σύμβολο της εύνοιας του θεού προς το θνητό.

Το τατουάζ δεν είναι ένας τρόπος να «μιλάς»;...
Το πέρασμά σου αφήνει ίχνη στον αμφιβληστροειδή των «άλλων».
Ίχνη-χρονοσχέδια: δείχνουν το πέρασμα του χρόνου.
Ίχνη-εύσημα: ο τρόπος να νιώθεις ηρωικά διαφορετικός.
Ίχνη-άνθη του σώματος: αισθητικό πάσο των προσωπικών σου τελετών, χάρτης αφής που βρίσκει το χαμένο θησαυρό της λίμπιντο. Ένα τατουάζ είναι μαγικό φυλακτό, εξιτήριο σκληρής δοκιμασίας, κάλλος διακοσμητικό, μοδάτη ουλή ή και... απολύτως τίποτα!

Ενα ιερό σήμα, θεϊκό ίχνος στη φθαρτή σάρκα.

Tribal

Lion-tribal






Εν έτη 2009

...από την εφημερίδα "Το βήμα" σήμερα!Η νευρικότητα και το άγχος οδηγούν ορισμένα άτομα στο να κάνουν στο σώμα τους τατουάζ και να βάζουν σκουλαρίκια.Ερευνα του Πανεπιστημίου Newcastle στην οποία έλαβαν μέρος 115 άτομα που έχουν κάνει τατουάζ στο σώμα τους, έδειξε ότι οι περισσότεροι κάνουν τατουάζ για λόγους καθαρά ψυχολογικούς.Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι περισσότεροι που κάνουν διάφορες παρεμβάσεις στο σώμα τους το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα ξεχωρίζουν από τους άλλους και, επιπλέον, πιστεύουν ότι αυτό συμβάλει στο να δείχνουν πιο ωραίοι.Για το ίδιο θέμα ένας από τους ερευνητές πρόσθεσε ότι τατουάζ κάνουν συνήθως οι άνθρωποι που έχουν τάσεις εξάρτησης.

Συγνώμη που θα το πω, αλλά όταν τα διαβάζω αυτά με πιάνουν τα γέλια!Αναρωτιέμαι αν η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει ανάγκη από tattoo για να ξεχωρίζει! Επίσης αναρωτιέμαι τι είδους άτομα πήραν μέρος στην έρευνα αυτή!Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε ένα τέτοιο θέμα σε μια εφημερίδα!Δεν αναφέρει ποιός το έγραψε, ούτε πηγές, ούτε τίποτα!
Η δική μου άποψη είναι, πως τατουάζ κάνουν τα άτομα που είναι σταθεροί χαρακτήρες και κατασταλαγμένοι. Ατομα που βλέπουν το tattoo σαν στολίδι και δεν φοβούνται να πονέσουν! (Είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας- και για μένα ένα είδος μύησης. Οποιος έχει κάνει tattoo σε καλλιτέχνη που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει αυτό που κάνει μπορεί να καταλάβει τι εννοώ!) Γι αυτό σε όσους με ρωτάνε -Τι θα κάνω αν το μετανοιώσω;
Απαντώ -Αστο, αν ακόμα το ψάχνεις, μην κάνεις tattoo!Το tattoo δεν είναι για περιθωριακούς που το έχουν ανάγκη για να ξεχωρίσουν και για να πουλήσουν μούρη! Το tattoo δεν είναι fashion accessory. Είναι ιερή συμφωνία ανάμεσα σε εσένα και το σώμα σου. Μια συνειδητή απόφαση να διακοσμήσεις ένα μέρος του κορμιού σου μ' ένα σχέδιο, που θα κουβαλάς μονίμως πάνω σου μέχρι την ημέρα που θα εγκαταλείψεις τα εγκόσμια.

Προσωπικά, φοράω επάνω μου 4-5 ψαγμένα κομμάτια που με εκφράζουν και που σημαίνουν πολλά για μένα και θέλω να κάνω κι άλλα. Κάποια άλλη στιγμή θα αναφερθώ σε συμβολισμούς και ερμηνείες σχεδίων. Τα πρώτα μου tattoo δεν ήταν σε εμφανή σημεία, οπότε δεν τα έκανα για να ξεχωρίζω! Ασε που πριν 13 χρόνια που ξεκίνησα το tattoo ήταν για περιθωριακούς και δεν το κάνανε εύκολα γυναίκες. Aντιμετώπισα ένα είδος κοινωνικού ρατσισμού όταν τα tattoo μου άρχισαν να φαίνονται!Το ίδιο και με τα σκουλαρίκια!Αλλά δεν το μετάνοιωσα ποτέ!
Θα μπορούσα να ξεχωρίζω βάφοντας τα μαλλιά μου μπλε, δεν έχει να κάνει! Θα μπορούσα επίσης να γίνω ομορφότερη με μία επίσκεψη σ έναν πλαστικό χειρούργο, όχι με ένα tattoo. Αυτό δε με τις τάσεις εξάρτησης, είναι τουλάχιστον γελοίο! Υπάρχουν άνθρωποι με τάσεις εξάρτησης που δεν φοράνε tattoo! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κι δεν ζούμε στο Newcastle!

θα περιμένω με ανυπομονησία την άποψη σας!
Kissessss

***Αν θέλετε να μάθετε για την ιστορία και τη φιλοσοφία του tattoo μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε παλιότερες αναρτήσεις μου!

People With Tattoos R Sexy

Πιστεύω πως είναι απίστευτα sexy, μια διακόσμηση για ένα ήδη όμορφο μέρος του θηλυκού σώματος. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Tattoo από τους νεολιθικούς χρόνους!O Ötzi the Iceman, χρονολογείται από την τέταρτη - πέμπτη χιλιετία π.Χ. Βρέθηκε στην κοιλάδα Ötz στις Άλπεις και είχε περίπου 57 δερματοστιξίες άνθρακα που αποτελούνται από απλές γραμμές στο χαμηλότερο μέρος της σπονδυλικής του στήλης, πίσω από το αριστερό του γόνατο,μέχρι και τον αστράγαλό του.

Πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%96tzi_the_Iceman

Το Strike-branding είναι, στην ουσία, το ίδιο με το μαρκάρισμα ενός ζώου. Ένα κομμάτι μετάλλου θερμαίνεται και χτυπιέται με συμπίεση στο δέρμα για να προκαλέσει εγκαύματα. Το μαρκάρισμα χρησιμοποιήθηκε ιστορικά στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του εμπορίου σκλάβων, αλλά και στους εγκληματίες.(συνήθως με ένα ορατό σήμα που απεικονίζει το έγκλημα.) Τώρα πια είναι μόδα!
Αλλο είδος μαρκαρίσματος είναι αυτό που γίνεται με λέιζερ -electrocautery-.(μαρκάρισμα που περιλαμβάνει μια συσκευή συγγενή σε έναν οξυγονοκολλητή τόξων.)Αυτή η μέθοδος δημιουργεί έναν σπινθήρα της ηλεκτρικής ενέργειας που καίει το δέρμα, και λόγω της δυνατότητας να ελεγχθεί το βάθος της περικοπής και η δριμύτητα της ζημίας δερμάτων είναι μια ακριβέστερη μέθοδος, που επιτρέπει τα πιό σύνθετα σχέδια.
Σπανιότερος τρόπος μαρκαρίσματος είναι αυτός που δημιουργεί έγκαυμα από ακραίο κρύο -και συνήθως χρησιμοποιείται υγρό άζωτο-.Η συσκευασία (packing) χρησιμοποιείται, σπάνια στο δυτικό κόσμο, ως ακόμα μια μέθοδος scarification.Στη συσκευασία, οι τομές γίνονται στο δέρμα και τα υλικά όπως η τέφρα ή ο άργιλος παρεμβάλλονται κάτω από το δέρμα για να δημιουργήσουν τις σκόπιμες «προσκρούσεις».Τα σχέδια διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια της επούλωσης του δέρματος, το οποίο προσπαθεί να αποβάλει το ξένο υλικό!ΠΡΟΣΟΧΗ
Επειδή όλες αυτές οι τεχνικές είναι νέες στην Ελλάδα και οι καλλιτέχνες που ασχολούνται με αυτές είναι ελάχιστοι, καλό θα ήταν να μην πάτε στον πρώτο που θα συναντήσετε!Η δερματοστιξία είναι πολύ πιό κοινή από το scarification, έτσι η εύρεση ενός πεπειραμένου καλλιτέχνη είναι δύσκολη. Οι κίνδυνοι από ένα μαρκάρισμα είναι πολλοί περισσότεροι απ ότι σε ένα tattoo. Γι αυτό καλύτερα ξανασκεφτείτε το...

"Η μετάδοση μιας ασθένειας στο μαρκάρισμα μπορεί να γίνει μέσω του αέρα!"

Τις περισσότερες φορές, οι καλλιτέχνες φορούν μάσκες προκειμένου να αποτραπεί αυτό, δεδομένου ότι οι διάφορες ασθένειες μπορούν να περάσουν στον αέρα μέσω των καπνών από το δέρμα που καίγεται. Το Scarification είναι μια αρκετά πιο επίπονη διαδικασία από τη συνηθισμένη δερματοστιξία, και γι αυτόν τον λόγο πολλοί λίγοι είναι αυτοί που επέλεξαν να το κάνουν. Το scarification είναι σχετικά σπάνιο και επομένως μοναδικό -για την ώρα-. Προσωπικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο! Προτιμώ το tattoo.

Εφηβος 7















Η D.Angel φεύγει...
κι αφού ξεκουραστεί και τσεκάρει όλα τα ζωγραφισμένα κορμιά στις παραλιές, θα γυρίσει με όρεξη (δεν ορκίζεται κιόλας) και με νέες ιδέες για tattoo.Μέχρι τότε καλές διακοπές και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλες και όλους σας.


Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι να γυρίσω.Οποιος έχει όρεξη και θέλει ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις τις οποίες θα λάβω σοβαρά υπόψιν μου.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα tattoo.
1) Με ποιό κριτήριο θα πηγαίνατε σε κάποιον tattoo artist για να το κάνετε;
2) Τι θα προσέχατε;
3) Θα πηγαίνατε σ ένα studio που πήγε και κάποιος γνωστός σας;
4) Θα δίνατε βάση στο χώρο και στη διακόσμηση;
5) Θα ρωτάγατε πρώτα για το κόστος και μετά όλα τ άλλα;
6) Θα σας ενδιέφερε να συζητήσετε με τον tattoo artist, να σας ψυχολογήσει και να σας φτιάξει το tattoo που σας εκφράζει;
7) Υπάρχει πιθανότητα να μπαίνατε απλά στο πρώτο studio tattoo
που είδατε στο δρόμο και σας έκανε κλικ;
8) Τι σας αρέσει πιο πολύ σ ένα studio; Να είναι κυριλέ, underground, gothic κάτι άλλο;

Αυτά τα ολίγα!
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
kisses

Φιλία

Αυτή η ανάρτηση είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στο παρεάκι μου. Τελευταία μέρα στην Αθήνα και τα φιλαράκια απ τα Χανιά ήρθαν να με δουν! Ολοι οι δικοί μου άνθρωποι είναι διαλεγμένοι ένας κι ένας. Εξαιρετικά παιδιά με θαυμάσιες ψυχές! Τους αγαπώ πολύ! Πριν φύγω, ήθελα κάτι ξεχωριστό για όλους μας. (Δημοκρατικά πάντα)
Εκτός απ την τρέλα που μας δέρνει από σήμερα μας ενώνει και το νέο μας tattoo.(Δείξτε μια επιείκεια στο δικό μου έεε;;;Μόνη μου το έκανα!)